Nejnovější recenze ze sekce Pleťová séra a emulze
- ultra hydratace
- rychle se vstřebává
I přes dobré recence jsem se maličko bála, protože kamarádce nevyhovoval a tvrdila, že lepí, nicméně asi jen záleží na tom, s jakým jiným produktem jej zkombinujete. Za mě naprostý TOP produkt mé rutiny. Myslím, že jsem ještě nikdy dřív neměla tak příjemně a především celodenně hydratovanou pleť, což ovlivnilo mnohé další neduhy pleti. Navíc stačí nanést opravdu maličko. Tento produkt jsem si opravdu zamilovala.
Kupuji po druhé, jsem spokojená.
Skin1004 Madagascar Centella Hyalu Cica First ampoule 50 ml
Přidáno: 25. září 2024
(naposledy upraveno 25. září 2024)
Zakoupeno v Koreankosmetika.cz
- Kvalita
- Spokojenost.
- Jemné
- Skvělá hydtatace
- Okamžité účinky
- Malé balení
Uriage EAU Thermale H.A Booster Serum jsem začala používat před týdnem a jsem nadšená. Má lehkou texturu, která se okamžitě vstřebává a zanechává pleť jemnou a hydratovanou. Po aplikaci jsem si všimla viditelného zpevnění pleti a zmírnění jemných vrásek. Určitě doporučuji!
- pouzivam kazde rano pro jasnejsi plet, pak pouziju BB taky od ATOK , uzasna konzistence a jeste lepsi vune .. skvele zemita, miluju
- výborná kosmetika
Produkty jsou úžasné opravdu pleť omládne
- pod krém super
jeví se jak velmi dobrý, ale používám jej krátce, chce to delší dobu
- Spokojenost
- Sérum nelepí a není na pleti těžké
- Příjemná vůně
- Pleť je po použití svěží a hebká
- Spodní skleněná část kapatka by mohla být pevněji uchycená
Sérum se rychle se vstřebává a nemám pocit, že by na pleti bylo těžké nebo lepilo. Pleť hydratovana a "hebká", zároveň mám pocit, že sérum zklidnuje. A jako bonus krásně voní takovou tou typickou dermo vuni, jako jiné Uriage produkty. Stačí několik kapek, sérum používám na vlhkou pleť. Když chci pocit hydratace znasobit a dat pleti více napít, použiji pod sérum esenci ze stejné řady a je to skvělé :) Mám smíšenou pleť a sérum mi moc vyhovuje.
Produkt je určen pro pleť s akné. Koupila jsem ho dceři (17let) již po několikáté a velmi si to chválí. Je potřeba delší užívání a pleť je potom opravdu sjednocena , jizvicky a červené flicky zahojene. Doporučuji pro problematickou pleť. Užívat spolu s částicím gelem a SOS krémem od medic 8.
méně vrásek
Příjemné séru. Zjemňuje skvrny a jizvy po akné. Splňuje co nabízí.
Spotřebovala jsem už X těchto lahviček.Za mě bezkonkurenční hyalur.serum, bez kterého se neobejdu. Používám denně ráno i večer už několik let. A nemám důvod hledat jiné. Tohle je prostě nejlepší!
- tak toto sérum je opravdu malej zázrak, léčí nedokonalosti a to rychle
- velmi kvalitní sérum, opravdu léčí, mám hodně problematickou pleť
výhoda žádná
- mě příšerně smrdí - tím pádem ho nerada používám
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]