Nejnovější recenze ze sekce Pleťová séra a emulze
- Rýchlo sa vstrebáva
- Nezaťažuje pokožku
- Sklenená flaštička
- Silná parfumácia
Mám mastnú pokožku, pracujem v chladnom prostredí pri použití sérumu pokožka mi bola hydratovaná. Nezaťažil mi pokožku a nezanechal lepkavý pocit, sérum sa hneď vstrebáva do pokožky. Moja pokožka je rozžiarenejšia. Má iba jednu nevýhodu že má silnejšiu parfumáciu.
- Hydratace a rozjasnění: Sérum účinně hydratuje pleť a dodává jí zdravý, rozjasněný vzhled.
- Redukce kruhů pod očima: Pomáhá zmírnit tmavé kruhy pod očima a celkově vypnout pleť.
- Lehká konzistence: Sérum má příjemnou, lehkou konzistenci, která se rychle vstřebává a nezanechává mastný film.
- Praktické balení: Balení je designově povedené a snadno se s ním manipuluje.
- Příznivá cena: Kvalita produktu odpovídá ceně, což je pro spotřebitele velkým plusem.
- Posílení kožní bariéry: Díky termální vodě Uriage pomáhá obnovit přirozenou ochrannou bariéru pleti.
- Nevhodný na problematickou pleť.
Toto sérum se stalo mým každodenním rituálem. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a vitamin C, které pleť intenzivně hydratují a rozjasňují. Je ideální pro suchou a dehydratovanou pleť, jako mám já. Po pravidelném používání jsem si všimla výrazného zlepšení textury pleti a redukce jemných linek. Sérum se rychle vstřebává a nezanechává lepkavý pocit. Balení je praktické a vydrží dlouho. Ve srovnání s jinými séry, která jsem vyzkoušela, mě toto zaujalo právě svou lehkostí a rychlými výsledky. Pokud hledáte hydratační sérum, které zároveň rozjasní a vypne pleť, rozhodně doporučuji vyzkoušet
- Příjemná textura
- Lehce se zapracuje do pleti
- Vhodný pod make-up
- Fajn složení
- Příjemná vůně
- Lehce lepivý, musí se chvilinku vyčkat na vstrěbání
Sérum s kyselinou hyaluronovou, kde je vidět okamžitý efekt. Pleť je po nanešení hladká a dostaví se slibovaný pocit sametové pleti. Sérum ma z 97 % přírodní složení, dobře se aplikuje, vstřebatelnost je průměrná, příjemná vůně. Doporučuji i pod make-up.
- Úsporná spotřeba
- Znovu použitelná láhvička
- Složení
- Lehká, příjemná vůně
- Neúčinkuje ze dne na den, jinak nic
Balení je velmi pěkné, zároveň oceňuji lahvičku , kterou mohu znovu využít. Barva lahvičky už je jen takové menší plus. Důležité je dodržovat návod a naťupkat toho na pleť trochu. Pokud toho dáte víc, určitě to ničemu nepomůže. Zároveň Vám při správné spotřebě vydrží sérum o dost déle. Účinky pociťuji ihned po aplikaci. Z dlouhodobějšího hlediska zatím spíše ne, ale používám zatím krátce. Oceňuji složení i cenu, která je při správné spotřebě nízká.
- Rychle se vstřebává a nelepí
- Pleť je jemná
- Sérum je velmi tekuté
Sérum je ve skleněné lahvičce a v balení je i další víčko, kromě kapátka, což je super. Po nanesení se rychle vstřebává, nelepí a pleť po něm mám hebkou a hydratovanou. Nemám z něj žádný nepříjemný pocit, jako bych si obličej umyla čistou vodou. Oceňuji přírodní složení. Sérum je hodně tekuté, což není moc praktické, ale jinak jej velmi doporučuji.
- Lehké sérum.
- Příjemná textura.
- Nelepí.
- Pleť je hezky jemná.
- Někomu by mohla vadit jemná parfemace.
Booster Serum s kyselinou hyaluronovou od Uriage mě potěšilo. Ve složení ma 97% složek přírodního původu, je lehké, hezky se vsakuje a pokožka je po něm jasnější. Má jemnou parfemaci, která mě osobně nevadí, i když bych sérum čekala bez parfemace. Jsem spokojená.
- Skvělá hydratace pro pleť
- Na léto fajn i jen místo krému
- Osvěžující
- Hezky voní
- Pleť je projasněná a vyživená
- Hezky voní
- Pomáhá na akné i různé pupínky
Kupuji opakovaně, skvělý produkt
pleť je po aplikaci hebká a hezky se vstřebáva
- Vzhled
- Účinek
- Nic mě nenapadá
Už při otevření krabičky jsem byla nadšená vzhledem výrobku. Krásná lahvička s kapátkem, které je praktické.
jsem příjemně překvapená, jak moje pleť byla již po prvním použití hydratována a vypnutá.
Dá se krásně použít i jako podklad pod make-up. Rychle zasychá a hezky se vstřebává do pleti.
- Snadná vstřebatelnost
- Viditelný účinek
- Perfektní hydratace
- Neshledala jsem
Toto sérum mě velmi mile překvapilo svou lehkou texturou, snadnou aplikací a rychlou vstřebatelností. Díky obsahu kyseliny hyaluronové pomáhá předcházet stárnutí pleti, pleť zůstává krásně jemná a vyhlazená. Díky obsahu termální vody chrání před nepříznivými vlivy a je tak dokonalým parťákem i pro citlivou pokožku.
- Přírodní složení
- Vyhladí pleť
- Nevoní
S výrobkem jsem velmi spokojená. Pleť díky séru září za každé situace, ať se ráno vzbudíte s kocovinou nebo půl noci nespíte. Vrásky jsou méňe viditelné. Obsahuje přírodní složky, textura je lehká a moc dobře se nanáší. A ještě dobře vypadá v koupelně vedle umyvadla.
- Konzistence
- Vůně
Tento produkt je skvělý! Rychle se vstřebává a pleť po něm zůstává krásně hydratovaná a vyživená. Navíc má příjemnou vůni, která dělá jeho používání ještě příjemnějším. Má pleť působí hladce, svěže a plně hydratovaně. Skvělý produkt, který určitě doporučuji!
- Krásně hydratuje i bez krému
- Snadná aplikace
- Dobře se roztírá
- Nenašla jsem
Sérum se mi vyhovuje a rychle jsem si ho oblíbila. Pleť je po aplikaci jemná a krásně hydratovaná. Používám ho před krémem i makeupem, a funguje skvěle. Dávkování pipetou je ideální a líbí se mi, že stačí pouze 3 kapky, jak je uvedeno na obale, a rozetře se snadno po celém obličeji. Plus beru i jemnou nevtíravou vůni.
- Hydratuje
- Praktické balení
- Vypnutější pleť
- Lehce lepí
Sérum, které bych určitě doporučila. Má příjemnou vůni, hydratuje a zanechává pleť vyhlazenou. Pleť je po létě, kdy dostala na sluníčku zabrat, opět krásně hydratovaná a svěží. Sérum po nanesení trochu lepí, ale po chvíli lepivý pocit zmizí. Praktické balení s kapátkem.
- Vzhled a materiál produktu
- Příjemná svěží vůně
- Hydratuje pleť
- Na pleť je potřeba nanést více kapek séra než je uvedeno na obalu
Skleněná lahev i celkový design produktu se mi velice líbí.
sérum má příjemnou a nevtíravou svěží vůni.
od prvního použití krásně hydratuje.
Pozitivně také hodnotím složení produktu, vhodné i pro citlivou pokožku.
Záporně hodnotím pouze popis produktu, kde se píše že postačí 2-3 kapky na jedno nanesení séra, s čimž nesouhlasím.
- Balení
- Složení
- Hydratace
- Vhodné pro citlivou pokožku
- Nejedná se o 100% přírodní produkt
Uriage EAU Thermale H.A Booster Serum je dodáváno ve skleněném flakonu s pipetou, obal je minimalistický a moderní. Sérum má jemnou gelovou texturu které se rychle vstřebává a zanechává pleť jemnou a svěží. Složení je z 97 % z přírodního původu. Kyselina hyaluronová v kombinaci s termální vodou skvěle hydratuje a zpevňuje pleť. Hypoalergenní složení je ideální pro citlivou pleť a nevyvolává žádné podráždění. Celkově je to výborný produkt, který doporučuji každému, kdo hledá intenzivní hydrataci a zpevnění pleti.
- Příznivá cena
- Rychlé vstřebávání do pleti
- Prokazatelná hydratace
- Jednoduchá aplikace
Sérum má praktickou lahvičku u které si můžete dle libosti měnit kapátko nebo uzávěr. Oceňuji jemnou nevtíravou parfemaci, snadnou aplikaci, na celý obličej postačí maximálně tři kapky. Sérum se rychle vpíjí do pokožky která po něm zůstává hladká jemná a naboostovaná. Není problém s následnou další péčí na kůži nijak necuckuje. Se séren jsem velice spokojená.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »