Nejnovější recenze ze sekce Pleťová séra a emulze
Kupuji opakovaně . Neviditelné sérum . Rychle se vstřebá a neovlivňuje následně použitý krém . Používám ráno
Kupuji opakovaně . Maximální spokojenost
Tento produkt používám teprve 5 dní s ostatními produkty této značky a uz teď je má plet úplně jiná. Věřím, že mě kosmetika této značky nezklame
- Hydratace
- Přírodní
- Vyživující
- Malé balení :D
- Žádné
Sérzm je možné aplikovat na všechny různé typy pleti. Sklěněná lahvička má krásný design uzavíratelné víčko a kapátko hned k tomu. Na cesty je to ideální. Obsah termální vody je super. Na pleť se nanáší skvěle a krásně se vstřebá, pleť pociťuji čistou, hebkou a vypnutou.
- Dávkování
- Žádné nemám
O poznání lepší stav pleti, rozjasněná a pružná pleť. Výsledky byly vidět již po týdnu používání. Úplná vzpruha po celodenním shonu jak doma tak i v práci. Určitě za mě používat pravidelně ráno i večer. Dávkování i aplikace rychlá. Doporučila bych produkt určitě dál.
- Skvělá hydratace
- Dlouho vydrží
- Svěží pleť
- Skvěle se nanáší
- Žádný neni
Tenhle produkt jsem si hned zamilovala. Používala jsem každý večer a moje pleť se o něj přímo žádala. Po použití byla krásně hebká a svěží. Stačilo použít jednou denně večer. Nanášení je velmi snadné. Stačí nakapat kapátka pár kapek. Sérum se krásně vstřebává. Určitě si ho koupím.
- Tento olej kupují opakovaně, jsem s ním velmi spokojena. Pleť je po něm jemná, vyživená.
Zatím žádný efekt, ale používám jen týden
- Vyzkoušela jsem poprvé, jsem spokojená, určitě doporučím.
- projasněná vypnutá pleť
- poskytuje dostatek hydratace, vhodná i pro suchou zralou pleť
- rychlé se vstřebává
- bez parfemace, možná pro někoho jemná vůně
- vydrží dlouho 2-3 měsíce (každodenní péče o pleť a dekolt)
- dobře se vstřebává
- nekomedogenní
- bez parfemace
Hydratuje a rozjasní oční okolí.
- dobře účinkuje
Používám opakovaně
výborné, pleť je po aplikaci na dotek úplně sametová a vyživená