Nejnovější recenze ze sekce Pleťová séra a emulze
- Produkt užívám teprve 1 den
- Po vypotřebování jsem schopná napsat plnohodnotnou recenzí.
- Příjemná vůně, super konzistence, hladká a pevná pleť , funguje
- nejlepší sérum, které zatím mám od Madaga
- vrasky vyhladí a omladí
- pleť krásně vypne
- stačí malinké množství
Líbí se mi nanášení krému pomocí kliček, vyhovuje mi jeho konzistence i vůně. Uvažuji o tom, že přestože je to krém na oči, budu ho používat na celý obličej.
Skvělé sérum
Produkt používám dlouhodobě a mám jen malou nesnáz s mačkánim spouštěče.je zaoblený a musí se hodně mačkat.
spokojenost
ANUA Obnovující sérum s retinolem a niacinamidem Nano Retinol 0,3% + Niacin Renewing Serum 30 ml
lipno
Přidáno: 7. listopadu 2024
(naposledy upraveno 7. listopadu 2024)
Zakoupeno v Koreanglamour.cz
spokojenost
- Gelová konzistence
- Rychle se vstřebává
Navia Anti-aging noční sérum s Q10 pro Zralou Pleť 40+ 10 ml
Přidáno: 7. listopadu 2024
(naposledy upraveno 7. listopadu 2024)
Zakoupeno v BIOneeds s. r. o.
Olej je v klasické příjemné konzistenci, decentně voní.
Nicméně dle mého názoru je nešťastný druh aplikace - je zde roll-on, který brání, aby se sérum (olejíček) dobře v potřebném množství dostal na tvář. Jezdím roll-onem o po tváři, studí to a olej je na tváři v minimálním množství. Vyřešila jsem to tak, že jsem si roll-onem nanesla větší množství oleje na dlaň a poté aplikovala na tvář. Příště bych nekoupila.
- Krém používám již 5 měsíců, pigmentové skvrny na tvářích i hřbetech rukou jsou výrazně bledší
- Praktická aplikace krému pomocí pumpičky
- Krém se rychle a dobře vstřebává, kůže nezůstává mastná
- Odpovídá popisu
- Skvělý peeling
Baví mě způsob, jakým funguje tento peeling. Není třeba žádné mechanické odstraňování, poradí si sám přes noc.
Vyzkoušela jsem mnoho nočních krému, ale Havlíčkova Apotéka Andělská tvář opravdu vyniká svou kvalitou a účinností. Velmi jemný a příjemný krém. Jemnost pokožky byla cítit hned po několika použití. Vřele doporučuji.
Používám dlouhodobě ráno jako první sérum
dobrá reklama, zatím používám krátce
- Kvalita
- Nedráždí oči
- příjemná konzistence, rychle se vstřebává
Toto sérum je opravdu účinné, na moji pleť funguje skvěle.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »